Wraps met Ham aan ’t Spit

Opbrengsten1 portie
 2 dikke plakken Ham aan ’t Spit
 4 wraps
 100 g paprikatapenade
 8 stengels bleekselder
 2 sushiazijn
 Romeinse sla
 200 g tzatziki
1

Schil de bleekselder en blancheer.

2

Spoel onder koud water en marineer kort in de azijn.

3

Snij reepjes van de Ham aan ’t Spit.

4

Verwarm de wraps in een pan zonder vetstof.

5

Smeer de wraps in met de paprikatapenade.

6

Beleg met de sla, stengels bleekselder en de Ham aan ’t Spit.

7

Rol alles op, dek af en hou koel.

8

Snij de rolletjes in schijfjes en serveer met de Griekse tzatziki en een fris komkommerdrankje.

Ingrediënten

 2 dikke plakken Ham aan ’t Spit
 4 wraps
 100 g paprikatapenade
 8 stengels bleekselder
 2 sushiazijn
 Romeinse sla
 200 g tzatziki

Bereiding

1

Schil de bleekselder en blancheer.

2

Spoel onder koud water en marineer kort in de azijn.

3

Snij reepjes van de Ham aan ’t Spit.

4

Verwarm de wraps in een pan zonder vetstof.

5

Smeer de wraps in met de paprikatapenade.

6

Beleg met de sla, stengels bleekselder en de Ham aan ’t Spit.

7

Rol alles op, dek af en hou koel.

8

Snij de rolletjes in schijfjes en serveer met de Griekse tzatziki en een fris komkommerdrankje.

Wraps met Ham aan ’t Spit