
Wraps met Ham aan ’t Spit

Schil de bleekselder en blancheer.
Spoel onder koud water en marineer kort in de azijn.
Snij reepjes van de Ham aan ’t Spit.
Verwarm de wraps in een pan zonder vetstof.
Smeer de wraps in met de paprikatapenade.
Beleg met de sla, stengels bleekselder en de Ham aan ’t Spit.
Rol alles op, dek af en hou koel.
Snij de rolletjes in schijfjes en serveer met de Griekse tzatziki en een fris komkommerdrankje.
Ingrediënten
Bereiding
Schil de bleekselder en blancheer.
Spoel onder koud water en marineer kort in de azijn.
Snij reepjes van de Ham aan ’t Spit.
Verwarm de wraps in een pan zonder vetstof.
Smeer de wraps in met de paprikatapenade.
Beleg met de sla, stengels bleekselder en de Ham aan ’t Spit.
Rol alles op, dek af en hou koel.
Snij de rolletjes in schijfjes en serveer met de Griekse tzatziki en een fris komkommerdrankje.