
Vleessalade van Leielander Ham

2 dikke plakken Leielander Ham
2 hardgekookte eieren
handvol fijngehakte peterselie
3 el mayonaise
1 el mosterd
rasp van 1 limoen
12 cocktail augurken op azijn
20 zilveruitjes zoetzuur
2 pijpajuinen als garnituur
1
Snij de plakken in blokjes.
2
Meng alle overige ingrediënten en voeg de ham toe.
3
Verdeel over de potjes, garneer met fijngesneden pijpajuin.
Ingrediënten
2 dikke plakken Leielander Ham
2 hardgekookte eieren
handvol fijngehakte peterselie
3 el mayonaise
1 el mosterd
rasp van 1 limoen
12 cocktail augurken op azijn
20 zilveruitjes zoetzuur
2 pijpajuinen als garnituur
Bereiding
1
Snij de plakken in blokjes.
2
Meng alle overige ingrediënten en voeg de ham toe.
3
Verdeel over de potjes, garneer met fijngesneden pijpajuin.