Vleessalade van Leielander Ham

Opbrengsten1 portie
 2 dikke plakken Leielander Ham
 2 hardgekookte eieren
 handvol fijngehakte peterselie
 3 el mayonaise
 1 el mosterd
 rasp van 1 limoen
 12 cocktail augurken op azijn
 20 zilveruitjes zoetzuur
 2 pijpajuinen als garnituur
1

Snij de plakken in blokjes.

2

Meng alle overige ingrediënten en voeg de ham toe.

3

Verdeel over de potjes, garneer met fijngesneden pijpajuin.

Ingrediënten

 2 dikke plakken Leielander Ham
 2 hardgekookte eieren
 handvol fijngehakte peterselie
 3 el mayonaise
 1 el mosterd
 rasp van 1 limoen
 12 cocktail augurken op azijn
 20 zilveruitjes zoetzuur
 2 pijpajuinen als garnituur

Bereiding

1

Snij de plakken in blokjes.

2

Meng alle overige ingrediënten en voeg de ham toe.

3

Verdeel over de potjes, garneer met fijngesneden pijpajuin.

Vleessalade van Leielander Ham