Taco’s met Kip aan ’t Spit Groenten

[elementor-template id="12173"]

Ingrediënten

 5 sneden van 0,5 cm Kip aan 't Spit Groenten
 10 taco schelpen
 150 g gemengde salade
 150 g pompoenbrunoise (ev. diepvries)
 400 g feta
 50 g notenmengeling
 peper van de molen
 olijfolie

Bereiding

1

Bak de pompoenblokjes gaar in een pan met een beetje olijfolie en kruid af met peper en zout.

2

Breng de salade op smaak met een beetje olijfolie en peper van de molen.

3

Snijd de sneden Kip aan ’t Spit Groenten in blokjes.

4

Hak de noten grof.

5

Verdeel de salade over de taco schelpen. Doe hetzelfde met de blokjes Kip aan ‘t Spit Groenten, de pompoenblokjes en verkruimel er de feta over.

6

Werk af met de grof gehakte noten.

Taco’s met Kip aan ’t Spit Groenten