Taco met Vlaamse Boerenham en bloemkoolcouscous

Opbrengsten1 portie
 2 dikke plakken gerookte Vlaamse Boerenham
 1 bloemkool
 100 erwten
 6 el olijfolie
 2 el pickles
 2 el sushiazijn
 4 taco’s
1

Blancheer de erwtjes.

2

Rasp de bloemkool tot couscous en blancheer kort.

3

Giet beide groenten af en spoel onder koud water. Dep daarna droog.

4

Maak een vinaigrette met de pickles, olijfolie en sushiazijn.

5

Gril de Vlaamse Boerenham aan beide kanten. Snij in reepjes.

6

Meng een deel van de vinaigrette met de couscous en de erwtjes.

7

Verdeel er de Vlaamse Boerenham over en lepel het geheel in de taco’s. Serveer met de rest van de vinaigrette.

Ingrediënten

 2 dikke plakken gerookte Vlaamse Boerenham
 1 bloemkool
 100 erwten
 6 el olijfolie
 2 el pickles
 2 el sushiazijn
 4 taco’s

Bereiding

1

Blancheer de erwtjes.

2

Rasp de bloemkool tot couscous en blancheer kort.

3

Giet beide groenten af en spoel onder koud water. Dep daarna droog.

4

Maak een vinaigrette met de pickles, olijfolie en sushiazijn.

5

Gril de Vlaamse Boerenham aan beide kanten. Snij in reepjes.

6

Meng een deel van de vinaigrette met de couscous en de erwtjes.

7

Verdeel er de Vlaamse Boerenham over en lepel het geheel in de taco’s. Serveer met de rest van de vinaigrette.

Taco met Vlaamse Boerenham en bloemkoolcouscous