
Sobanoedels met rucola en Marcassou Jambon Cuit Authentique

8 fijne plakken Marcassou Jambon Cuit Authentique
400 g sobanoedels
150 g pesto rucola
100 g verse rucola
50 g Parmezaanse kaas in schilfers
rozenblaadjes (facultatief)
1
Kook de sobanoedels volgens de instructies op de verpakking.
2
Spoel met koud water en laat uitlekken.
3
Meng met de pesto.
4
Kruid met peper en zout.
5
Verdeel de sobanoedels over de 4 kommen, bestrooi met de kaas en rucola.
6
Leg er de fijne plakjes Marcassou Jambon Cuit Authentique bovenop.
7
Garneer met enkele rozenblaadjes (facultatief).
Ingrediënten
8 fijne plakken Marcassou Jambon Cuit Authentique
400 g sobanoedels
150 g pesto rucola
100 g verse rucola
50 g Parmezaanse kaas in schilfers
rozenblaadjes (facultatief)
Bereiding
1
Kook de sobanoedels volgens de instructies op de verpakking.
2
Spoel met koud water en laat uitlekken.
3
Meng met de pesto.
4
Kruid met peper en zout.
5
Verdeel de sobanoedels over de 4 kommen, bestrooi met de kaas en rucola.
6
Leg er de fijne plakjes Marcassou Jambon Cuit Authentique bovenop.
7
Garneer met enkele rozenblaadjes (facultatief).