
Sesambagel met Omelet natuur

Leg de sesambagels op een ovenrooster en bak ze af op 165°C met 25% vocht, gedurende 5 min.
Laat ze afkoelen en snijd de bagels horizontaal open. Besmeer de onderste helften met de geitenroomkaas.
Rasp gekookte rode bieten met een blokrasp of keukenrobot tot slierten. Doe de slierten in een mengkom. Voeg geraspte citroenschil, chilivlokken en balsamicoazijn toe. Meng alles.
Verdeel het mengsel over de geitenroomkaas en leg hierop 4 plakken Omelet natuur. Werk af met de rucola en gerookte amandelen.
Ingrediënten
Bereiding
Leg de sesambagels op een ovenrooster en bak ze af op 165°C met 25% vocht, gedurende 5 min.
Laat ze afkoelen en snijd de bagels horizontaal open. Besmeer de onderste helften met de geitenroomkaas.
Rasp gekookte rode bieten met een blokrasp of keukenrobot tot slierten. Doe de slierten in een mengkom. Voeg geraspte citroenschil, chilivlokken en balsamicoazijn toe. Meng alles.
Verdeel het mengsel over de geitenroomkaas en leg hierop 4 plakken Omelet natuur. Werk af met de rucola en gerookte amandelen.