
Salade van knolselder met Vlaamse Boerenham

Schil de knolselder en snijd in fijne reepjes op de mandoline.
Blancheer de knolselder heel kort. Laat goed uitlekken.
Snijd de appel met de schil in fijne plakjes.
Meng de mayonaise met de mierikswortel.
Breng op smaak met peper en zout en enkele druppels citroensap.
Meng de knolselder en appel met de mayonaise.
Verdeel over de borden en leg er de fijne plakjes boerenham tussen.
Garneer met peterselie.
Ingrediënten
Bereiding
Schil de knolselder en snijd in fijne reepjes op de mandoline.
Blancheer de knolselder heel kort. Laat goed uitlekken.
Snijd de appel met de schil in fijne plakjes.
Meng de mayonaise met de mierikswortel.
Breng op smaak met peper en zout en enkele druppels citroensap.
Meng de knolselder en appel met de mayonaise.
Verdeel over de borden en leg er de fijne plakjes boerenham tussen.
Garneer met peterselie.