
Salade met Omelet Italiaans

Snijd de roodlof en little gem in lange repen van 2 cm.
Schil de groene asperges en blancheer ze gedurende 2 tot 3 min. in gezouten water. Spoel vervolgens met ijswater.
Snijd de asperges. Schil de peren. Snijd ze in plakken van 0,5 cm en vervolgens in stroken.
Snijd de radijzen & kerstomaatjes in vier stukken.
Doe de gesneden roodlof, little gem, groene asperges, peren, kers- tomaatjes en radijzen in een saladekom.
Voeg de geroosterde amandelen toe. Overgiet met de dressing en meng voorzichtig.
Leg de repen Italiaanse Omelet over de salade. En brokkel de gorgonzola eroverheen.
Ingrediënten
Bereiding
Snijd de roodlof en little gem in lange repen van 2 cm.
Schil de groene asperges en blancheer ze gedurende 2 tot 3 min. in gezouten water. Spoel vervolgens met ijswater.
Snijd de asperges. Schil de peren. Snijd ze in plakken van 0,5 cm en vervolgens in stroken.
Snijd de radijzen & kerstomaatjes in vier stukken.
Doe de gesneden roodlof, little gem, groene asperges, peren, kers- tomaatjes en radijzen in een saladekom.
Voeg de geroosterde amandelen toe. Overgiet met de dressing en meng voorzichtig.
Leg de repen Italiaanse Omelet over de salade. En brokkel de gorgonzola eroverheen.