Salade met Omelet Italiaans

Categorie
Opbrengsten1 portie
 2 dikke plakken Italiaanse Omelet
 4 stuks roodlof
 4 stuks little gem
 12 groene asperges
 2 peren
 8 radijzen
 4 kerstomaatjes
 25 g geroosterde amandelen
 100 g gorgonzola
 80 g balsamicodressing
1

Snijd de roodlof en little gem in lange repen van 2 cm.

2

Schil de groene asperges en blancheer ze gedurende 2 tot 3 min. in gezouten water. Spoel vervolgens met ijswater.

3

Snijd de asperges. Schil de peren. Snijd ze in plakken van 0,5 cm en vervolgens in stroken.

4

Snijd de radijzen & kerstomaatjes in vier stukken.

5

Doe de gesneden roodlof, little gem, groene asperges, peren, kers- tomaatjes en radijzen in een saladekom.

6

Voeg de geroosterde amandelen toe. Overgiet met de dressing en meng voorzichtig.

7

Leg de repen Italiaanse Omelet over de salade. En brokkel de gorgonzola eroverheen.

Ingrediënten

 2 dikke plakken Italiaanse Omelet
 4 stuks roodlof
 4 stuks little gem
 12 groene asperges
 2 peren
 8 radijzen
 4 kerstomaatjes
 25 g geroosterde amandelen
 100 g gorgonzola
 80 g balsamicodressing

Bereiding

1

Snijd de roodlof en little gem in lange repen van 2 cm.

2

Schil de groene asperges en blancheer ze gedurende 2 tot 3 min. in gezouten water. Spoel vervolgens met ijswater.

3

Snijd de asperges. Schil de peren. Snijd ze in plakken van 0,5 cm en vervolgens in stroken.

4

Snijd de radijzen & kerstomaatjes in vier stukken.

5

Doe de gesneden roodlof, little gem, groene asperges, peren, kers- tomaatjes en radijzen in een saladekom.

6

Voeg de geroosterde amandelen toe. Overgiet met de dressing en meng voorzichtig.

7

Leg de repen Italiaanse Omelet over de salade. En brokkel de gorgonzola eroverheen.

Salade met Omelet Italiaans