Salade met Marcassou Pain d’Ardenne en tomaat

Opbrengsten1 portie
 12 fijne plakjes Marcassou Pain d’Ardenne
 12 kerstomaatjes met kroontje
 3 el olijfolie
 3 el balsamico
 1 el candij cassonade suiker
 1 teentje look
 1 takje rozemarijn
 peper en zout
 2 kropjes little gem salade
 0,50 komkommer in fijne slierten
 1 pakje beukenzwammen
 wasa crackers
1

Doe de tomaatjes in een vuurvaste schotel.

2

Besprenkel de tomaatjes met olijfolie, balsamico, suiker, look, rozemarijn en peper en zout.

3

Plaats in een voorverwarmde oven, 180°C, gedurende 10 min.

4

Bak de beukenzwammen heel kort in een beetje olijfolie.

5

Reinig de sla verdeel over de 4 lunchboxen.

6

Leg de komkommer en beukenzwammen en de tomaatjes bovenop.

7

Doe de marinade van de tomaten in een potje en gebruik deze als dressing.

8

Voeg enkele wasa crackers toe aan je lunchbox.

Ingrediënten

 12 fijne plakjes Marcassou Pain d’Ardenne
 12 kerstomaatjes met kroontje
 3 el olijfolie
 3 el balsamico
 1 el candij cassonade suiker
 1 teentje look
 1 takje rozemarijn
 peper en zout
 2 kropjes little gem salade
 0,50 komkommer in fijne slierten
 1 pakje beukenzwammen
 wasa crackers

Bereiding

1

Doe de tomaatjes in een vuurvaste schotel.

2

Besprenkel de tomaatjes met olijfolie, balsamico, suiker, look, rozemarijn en peper en zout.

3

Plaats in een voorverwarmde oven, 180°C, gedurende 10 min.

4

Bak de beukenzwammen heel kort in een beetje olijfolie.

5

Reinig de sla verdeel over de 4 lunchboxen.

6

Leg de komkommer en beukenzwammen en de tomaatjes bovenop.

7

Doe de marinade van de tomaten in een potje en gebruik deze als dressing.

8

Voeg enkele wasa crackers toe aan je lunchbox.

Salade met Marcassou Pain d’Ardenne en tomaat