
Rouleau met Omelet natuur

Leg de plak tramezzini-brood op de werkbank en rol deze goed plat met een deegroller (gebruik eventueel een stuk vetvrij papier).
Doe de roomkaas, crème fraîche en truffeltapenade in een mengkom en meng dit tot een geheel met een garde.
Smeer het truffelmengsel op het tramezzinibrood en leg hierop 4 plakken Omelet natuur. Rol het geheel strak in vershoudfolie. Haal uit de folie.
Leg 4 plakken Omelet natuur op een nieuwe stuk vershoudfolie, plaats de rouleau in het midden en rol het geheel stevig op. Plaats minimaal een uur in de koeling.
Snijd plakken met een dikte van 2 tot 3 cm. Spuit een dopje Japanse mayonaise op de rolletjes en garneer met gesneden bieslook en reepjes zongedroogde tomaat. Prik een knoopprikker in de rolletjes.
Ingrediënten
Bereiding
Leg de plak tramezzini-brood op de werkbank en rol deze goed plat met een deegroller (gebruik eventueel een stuk vetvrij papier).
Doe de roomkaas, crème fraîche en truffeltapenade in een mengkom en meng dit tot een geheel met een garde.
Smeer het truffelmengsel op het tramezzinibrood en leg hierop 4 plakken Omelet natuur. Rol het geheel strak in vershoudfolie. Haal uit de folie.
Leg 4 plakken Omelet natuur op een nieuwe stuk vershoudfolie, plaats de rouleau in het midden en rol het geheel stevig op. Plaats minimaal een uur in de koeling.
Snijd plakken met een dikte van 2 tot 3 cm. Spuit een dopje Japanse mayonaise op de rolletjes en garneer met gesneden bieslook en reepjes zongedroogde tomaat. Prik een knoopprikker in de rolletjes.