Rouleau met Omelet natuur

Categorie
Opbrengsten1 portie
 8 plakken Omelet natuur
 1 plak tramezzini-brood
 100 g crème fraîche
 100 g roomkaas
 40 g truffeltapenade
 20 g gesneden bieslook
 25 g Japanse mayonaise
 20 g zongedroogde tomaat
1

Leg de plak tramezzini-brood op de werkbank en rol deze goed plat met een deegroller (gebruik eventueel een stuk vetvrij papier).

2

Doe de roomkaas, crème fraîche en truffeltapenade in een mengkom en meng dit tot een geheel met een garde.

3

Smeer het truffelmengsel op het tramezzinibrood en leg hierop 4 plakken Omelet natuur. Rol het geheel strak in vershoudfolie. Haal uit de folie.

4

Leg 4 plakken Omelet natuur op een nieuwe stuk vershoudfolie, plaats de rouleau in het midden en rol het geheel stevig op. Plaats minimaal een uur in de koeling.

5

Snijd plakken met een dikte van 2 tot 3 cm. Spuit een dopje Japanse mayonaise op de rolletjes en garneer met gesneden bieslook en reepjes zongedroogde tomaat. Prik een knoopprikker in de rolletjes.

Ingrediënten

 8 plakken Omelet natuur
 1 plak tramezzini-brood
 100 g crème fraîche
 100 g roomkaas
 40 g truffeltapenade
 20 g gesneden bieslook
 25 g Japanse mayonaise
 20 g zongedroogde tomaat

Bereiding

1

Leg de plak tramezzini-brood op de werkbank en rol deze goed plat met een deegroller (gebruik eventueel een stuk vetvrij papier).

2

Doe de roomkaas, crème fraîche en truffeltapenade in een mengkom en meng dit tot een geheel met een garde.

3

Smeer het truffelmengsel op het tramezzinibrood en leg hierop 4 plakken Omelet natuur. Rol het geheel strak in vershoudfolie. Haal uit de folie.

4

Leg 4 plakken Omelet natuur op een nieuwe stuk vershoudfolie, plaats de rouleau in het midden en rol het geheel stevig op. Plaats minimaal een uur in de koeling.

5

Snijd plakken met een dikte van 2 tot 3 cm. Spuit een dopje Japanse mayonaise op de rolletjes en garneer met gesneden bieslook en reepjes zongedroogde tomaat. Prik een knoopprikker in de rolletjes.

Rouleau met Omelet natuur