
Rodebietenwrap met Boerenomelet

Leg de rodebietentortilla’s op de werkbank. Besmeer ze met roomkaas – gebruik hiervoor een paletmes.
Verdeel 3 plakken Boerenomelet over de roomkaas. Leg hierop gewassen (droge) spinazie – laat bovenaan een randje van 2 cm vrij.
Verdeel nog eens 3 plakken Boerenomelet over de spinazie.
Snijd de komkommer in de lengte in vieren. Verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer nogmaals in lange repen en leg ze op de omeletplakken.
Brokkel de fetakaas in stukjes en verdeel over de tortilla’s.
Schaaf de rode ui in dunne ringen met een mandoline en verdeel over de tortilla’s.
Breng op smaak met peper. Maak wraps van de gegarneerde tortilla’s.
Snijd de wraps diagonaal door. Serveer eventueel met een salade van venkel en sinaasappel.
Ingrediënten
Bereiding
Leg de rodebietentortilla’s op de werkbank. Besmeer ze met roomkaas – gebruik hiervoor een paletmes.
Verdeel 3 plakken Boerenomelet over de roomkaas. Leg hierop gewassen (droge) spinazie – laat bovenaan een randje van 2 cm vrij.
Verdeel nog eens 3 plakken Boerenomelet over de spinazie.
Snijd de komkommer in de lengte in vieren. Verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer nogmaals in lange repen en leg ze op de omeletplakken.
Brokkel de fetakaas in stukjes en verdeel over de tortilla’s.
Schaaf de rode ui in dunne ringen met een mandoline en verdeel over de tortilla’s.
Breng op smaak met peper. Maak wraps van de gegarneerde tortilla’s.
Snijd de wraps diagonaal door. Serveer eventueel met een salade van venkel en sinaasappel.