Rodebietenwrap met Boerenomelet

Categorie
Opbrengsten1 portie
 24 plakken Boerenomelet
 4 rodebietentortilla's
 150 g jonge spinazie
 1 hele komkommer
 1 rode ui
 200 g fetakaas
 150 g roomkaas
 peper naar smaak
1

Leg de rodebietentortilla’s op de werkbank. Besmeer ze met roomkaas – gebruik hiervoor een paletmes.

2

Verdeel 3 plakken Boerenomelet over de roomkaas. Leg hierop gewassen (droge) spinazie – laat bovenaan een randje van 2 cm vrij.

3

Verdeel nog eens 3 plakken Boerenomelet over de spinazie.

4

Snijd de komkommer in de lengte in vieren. Verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer nogmaals in lange repen en leg ze op de omeletplakken.

5

Brokkel de fetakaas in stukjes en verdeel over de tortilla’s.

6

Schaaf de rode ui in dunne ringen met een mandoline en verdeel over de tortilla’s.

7

Breng op smaak met peper. Maak wraps van de gegarneerde tortilla’s.

8

Snijd de wraps diagonaal door. Serveer eventueel met een salade van venkel en sinaasappel.

Ingrediënten

 24 plakken Boerenomelet
 4 rodebietentortilla's
 150 g jonge spinazie
 1 hele komkommer
 1 rode ui
 200 g fetakaas
 150 g roomkaas
 peper naar smaak

Bereiding

1

Leg de rodebietentortilla’s op de werkbank. Besmeer ze met roomkaas – gebruik hiervoor een paletmes.

2

Verdeel 3 plakken Boerenomelet over de roomkaas. Leg hierop gewassen (droge) spinazie – laat bovenaan een randje van 2 cm vrij.

3

Verdeel nog eens 3 plakken Boerenomelet over de spinazie.

4

Snijd de komkommer in de lengte in vieren. Verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer nogmaals in lange repen en leg ze op de omeletplakken.

5

Brokkel de fetakaas in stukjes en verdeel over de tortilla’s.

6

Schaaf de rode ui in dunne ringen met een mandoline en verdeel over de tortilla’s.

7

Breng op smaak met peper. Maak wraps van de gegarneerde tortilla’s.

8

Snijd de wraps diagonaal door. Serveer eventueel met een salade van venkel en sinaasappel.

Rodebietenwrap met Boerenomelet