
Preischotel met Kipfilet Australian Smokey BBQ

Hak de ajuin en de peterselie grof, voeg deze bij de groentebouillon.
Kook de aardappelen gaar in de groentebouillon.
Giet af, bewaar wat kookvocht, en plet tot een grove puree.
Snij de prei in ringen, rasp er wat nootmuskaat over en stoom gaar.
Doe de aardappelpuree in een vuurvaste schaal en beleg met de preischijfjes.
Snij de plakken Kip BBQ/Texas in stukjes en verdeel over de schaal.
Lepel er nog enkele lepels kookvocht over.
Ingrediënten
Bereiding
Hak de ajuin en de peterselie grof, voeg deze bij de groentebouillon.
Kook de aardappelen gaar in de groentebouillon.
Giet af, bewaar wat kookvocht, en plet tot een grove puree.
Snij de prei in ringen, rasp er wat nootmuskaat over en stoom gaar.
Doe de aardappelpuree in een vuurvaste schaal en beleg met de preischijfjes.
Snij de plakken Kip BBQ/Texas in stukjes en verdeel over de schaal.
Lepel er nog enkele lepels kookvocht over.