Preischotel met Kipfilet Australian Smokey BBQ

Opbrengsten1 portie
 4 dikke plakken Kipfilet Australian Smokey BBQ
 1 kg aardappelen
 5 dl groentebouillon
 handvol peterselie
 1 grote ajuin
 1 kg fijne prei
 nootmuskaat
 peper en zout
1

Hak de ajuin en de peterselie grof, voeg deze bij de groentebouillon.

2

Kook de aardappelen gaar in de groentebouillon.

3

Giet af, bewaar wat kookvocht, en plet tot een grove puree.

4

Snij de prei in ringen, rasp er wat nootmuskaat over en stoom gaar.

5

Doe de aardappelpuree in een vuurvaste schaal en beleg met de preischijfjes.

6

Snij de plakken Kip BBQ/Texas in stukjes en verdeel over de schaal.

7

Lepel er nog enkele lepels kookvocht over.

Ingrediënten

 4 dikke plakken Kipfilet Australian Smokey BBQ
 1 kg aardappelen
 5 dl groentebouillon
 handvol peterselie
 1 grote ajuin
 1 kg fijne prei
 nootmuskaat
 peper en zout

Bereiding

1

Hak de ajuin en de peterselie grof, voeg deze bij de groentebouillon.

2

Kook de aardappelen gaar in de groentebouillon.

3

Giet af, bewaar wat kookvocht, en plet tot een grove puree.

4

Snij de prei in ringen, rasp er wat nootmuskaat over en stoom gaar.

5

Doe de aardappelpuree in een vuurvaste schaal en beleg met de preischijfjes.

6

Snij de plakken Kip BBQ/Texas in stukjes en verdeel over de schaal.

7

Lepel er nog enkele lepels kookvocht over.

Preischotel met Kipfilet Australian Smokey BBQ