Pot-au-feu – Marcassou Jambon Cuit Authentique

Opbrengsten1 portie
 4 Mini Jambonneau’s
 4 dikke stukken Marcassou Jambon Cuit Authentique
 1 laurierblad
 tijm
 10 zwarte peperkorrels
 2 teentjes look geplet
 4 dikke wortelen
 2 stengels bleekselder
 2 kleine witte rapen
 2 kleine boterrapen
 ¼ savooikool
 4 sjalotten
 1 tl rundsbouillon
 1 tl groentebouillon
1

Snij de savooi in slierten, kook deze gaar in gezouten water.

2

Giet af en spoel met koud water.

3

Snij alle overige groenten in mooie stukken.

4

Breng de groente- en rundsbouillon aan de kook.

5

Voeg laurier, peperbolletjes, look en tijm toe.

6

Gaar de groenten in de bouillon.

7

Voeg de savooikool, mini jambonneau en Marcassou Jambon Cuit Authentique dubbel gerookt toe en laat op temperatuur komen.

Ingrediënten

 4 Mini Jambonneau’s
 4 dikke stukken Marcassou Jambon Cuit Authentique
 1 laurierblad
 tijm
 10 zwarte peperkorrels
 2 teentjes look geplet
 4 dikke wortelen
 2 stengels bleekselder
 2 kleine witte rapen
 2 kleine boterrapen
 ¼ savooikool
 4 sjalotten
 1 tl rundsbouillon
 1 tl groentebouillon

Bereiding

1

Snij de savooi in slierten, kook deze gaar in gezouten water.

2

Giet af en spoel met koud water.

3

Snij alle overige groenten in mooie stukken.

4

Breng de groente- en rundsbouillon aan de kook.

5

Voeg laurier, peperbolletjes, look en tijm toe.

6

Gaar de groenten in de bouillon.

7

Voeg de savooikool, mini jambonneau en Marcassou Jambon Cuit Authentique dubbel gerookt toe en laat op temperatuur komen.

Pot-au-feu – Marcassou Jambon Cuit Authentique