Plukbrood met Marcassou Pain d’Ardenne

Opbrengsten1 portie
 20 sneetjes Marcassou Pain d'Ardenne
 1 middelgroot brood naar keuze
 20 plakken kaas
 150 g groene pesto
1

Verwarm de oven voor op 180°C.

2

Snijd het brood aan de bovenkant in, maar snijd het niet helemaal door. Herhaal dit telkens 3 cm van elkaar. Herhaal dit loodrecht zodat je een ruitpatroon krijgt.

3

Verdeel de groene pesto tussen de sneden van het brood.

4

Verdeel de sneetjes Marcassou Pain d’Ardenne en de plakken kaas tussen de sneden.

5

Leg het brood op een bakpapier in de oven en laat ongeveer 10 tot 15 minuten bakken tot de kaas gesmolten is.

Ingrediënten

 20 sneetjes Marcassou Pain d'Ardenne
 1 middelgroot brood naar keuze
 20 plakken kaas
 150 g groene pesto

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C.

2

Snijd het brood aan de bovenkant in, maar snijd het niet helemaal door. Herhaal dit telkens 3 cm van elkaar. Herhaal dit loodrecht zodat je een ruitpatroon krijgt.

3

Verdeel de groene pesto tussen de sneden van het brood.

4

Verdeel de sneetjes Marcassou Pain d’Ardenne en de plakken kaas tussen de sneden.

5

Leg het brood op een bakpapier in de oven en laat ongeveer 10 tot 15 minuten bakken tot de kaas gesmolten is.

Plukbrood met Marcassou Pain d’Ardenne