
Plukbrood met Marcassou Pain d’Ardenne

Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd het brood aan de bovenkant in, maar snijd het niet helemaal door. Herhaal dit telkens 3 cm van elkaar. Herhaal dit loodrecht zodat je een ruitpatroon krijgt.
Verdeel de groene pesto tussen de sneden van het brood.
Verdeel de sneetjes Marcassou Pain d’Ardenne en de plakken kaas tussen de sneden.
Leg het brood op een bakpapier in de oven en laat ongeveer 10 tot 15 minuten bakken tot de kaas gesmolten is.
Ingrediënten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd het brood aan de bovenkant in, maar snijd het niet helemaal door. Herhaal dit telkens 3 cm van elkaar. Herhaal dit loodrecht zodat je een ruitpatroon krijgt.
Verdeel de groene pesto tussen de sneden van het brood.
Verdeel de sneetjes Marcassou Pain d’Ardenne en de plakken kaas tussen de sneden.
Leg het brood op een bakpapier in de oven en laat ongeveer 10 tot 15 minuten bakken tot de kaas gesmolten is.