Pizza met Eecloonaar pepersalami

Opbrengsten1 portie
 200 g Eecloonaar, fijn gesneden
 1 pizzadeeg
 250 g gegrilde artisjokken, op olie
 1 bussel korenaarasperges
 enkele shisoblaadjes
1

Blancheer de asperges.

2

Mix de artisjokken met een beetje olie tot een zachte crème.

3

Bestrijk het pizzadeeg met de crème.

4

Verwarm de pizzasteen op de BBQ, bestrooi met bloem en bak de pizza ongeveer 6 minuten.

5

Beleg de pizza met de asperges, Eecloonaar en shisoblaadjes. Werk af met enkele druppels olijfolie.

Ingrediënten

 200 g Eecloonaar, fijn gesneden
 1 pizzadeeg
 250 g gegrilde artisjokken, op olie
 1 bussel korenaarasperges
 enkele shisoblaadjes

Bereiding

1

Blancheer de asperges.

2

Mix de artisjokken met een beetje olie tot een zachte crème.

3

Bestrijk het pizzadeeg met de crème.

4

Verwarm de pizzasteen op de BBQ, bestrooi met bloem en bak de pizza ongeveer 6 minuten.

5

Beleg de pizza met de asperges, Eecloonaar en shisoblaadjes. Werk af met enkele druppels olijfolie.

Pizza met Eecloonaar pepersalami