
Picknickbroodje met Marcassou Pain d’Ardenne

200 g Marcassou Pain d’Ardenne
200 g guacamole
4 meergranenbroodjes
100 g halfgedroogde tomaatjes
150 g rucola
4 mayonaise
1 rode pesto
1
Snij de broodjes middendoor en besmeer beide helften met guacamole.
2
Beleg met de rucola, halfgedroogde tomaatjes en plakjes Marcassou Pain d’Ardenne.
3
Meng de mayonaise met de pesto en serveer als dipsaus.
Ingrediënten
200 g Marcassou Pain d’Ardenne
200 g guacamole
4 meergranenbroodjes
100 g halfgedroogde tomaatjes
150 g rucola
4 mayonaise
1 rode pesto
Bereiding
1
Snij de broodjes middendoor en besmeer beide helften met guacamole.
2
Beleg met de rucola, halfgedroogde tomaatjes en plakjes Marcassou Pain d’Ardenne.
3
Meng de mayonaise met de pesto en serveer als dipsaus.