
Peterseliecouscous met Leielander

Steek mooie hartjes uit de plak Leielander.
Meng de mayonaise, yoghurt en de fijngesnipperde peterselie.
Kook de groentebouillon, voeg de bussel peterselie toe en mix alles fijn. Breng op smaak met peper en zout.
Overgiet de couscous met de warme bouillon.
Laat afgedekt een 10-tal minuten wellen.
Maak de couscous los met een vork. Meng de Sweet paprika raindrops en de vinaigrette met de couscous.
Verdeel over de kommetjes en leg er de hartjes Leielander bovenop.
Werk af met nog wat losse blaadjes peterselie.
Ingrediënten
Bereiding
Steek mooie hartjes uit de plak Leielander.
Meng de mayonaise, yoghurt en de fijngesnipperde peterselie.
Kook de groentebouillon, voeg de bussel peterselie toe en mix alles fijn. Breng op smaak met peper en zout.
Overgiet de couscous met de warme bouillon.
Laat afgedekt een 10-tal minuten wellen.
Maak de couscous los met een vork. Meng de Sweet paprika raindrops en de vinaigrette met de couscous.
Verdeel over de kommetjes en leg er de hartjes Leielander bovenop.
Werk af met nog wat losse blaadjes peterselie.