
Pepino met polenta

Snijd de dikke plakken Pepino in fijne blokjes.
Breng de kippenbouillon aan de kook, voeg de boter toe.
Giet er de polenta bij.
Blijf, op het vuur, ongeveer 5 à 10 min roeren tot de polenta gaar is en vast wordt.
Voeg de geitenkaas, fijne blokjes Pepino en de munt toe.
Kruid met flink wat peper en zout volgens smaak.
Doe alles in een schaal en laat wat opstijven.
Maak mooie vierkantjes of balletjes van de polenta.
Paneer ze in bloem, losgeklopt ei en panko.
Frituur op 180°C.
Prik op ieder balletje een rozetje Pepino.
Serveer als hapje of bij een frisse zomersla.
Maak je handen nat om mooie balletjes te maken van de polenta.
Ingrediënten
Bereiding
Snijd de dikke plakken Pepino in fijne blokjes.
Breng de kippenbouillon aan de kook, voeg de boter toe.
Giet er de polenta bij.
Blijf, op het vuur, ongeveer 5 à 10 min roeren tot de polenta gaar is en vast wordt.
Voeg de geitenkaas, fijne blokjes Pepino en de munt toe.
Kruid met flink wat peper en zout volgens smaak.
Doe alles in een schaal en laat wat opstijven.
Maak mooie vierkantjes of balletjes van de polenta.
Paneer ze in bloem, losgeklopt ei en panko.
Frituur op 180°C.
Prik op ieder balletje een rozetje Pepino.
Serveer als hapje of bij een frisse zomersla.
Maak je handen nat om mooie balletjes te maken van de polenta.