Paksoi en tomaat in de oven met gegrilde Kip aan ’t Spit

Opbrengsten1 portie
 4 plakken Kip aan 't Spit
 4 mini paksoi
 32 datterino tomaatjes
 2 el olijfolie
 1 tl sesamolie
 1 tl suiker
 2 el sojasaus
 sap van 1/2 limoen
 sesamzaadjes
 dragon
1

Snij de kip aan ’t spit in fijne balkjes.

2

Wrijf de ham lichtjes in mat olie en leg ze even op een hete grill.

3

Snij de paksoi in kwarten.

4

Bak deze beetgaar in wat olie.

5

Snij de datterino tomaatjes in schijfjes.

6

Verdeel ze over 4 vuurvaste schoteltjes.

7

Leg er de paksoi bovenop.

8

Meng de overige ingrediënten en besprenkel de paksoi/tomaat.

9

Plaats 10’ in een voorverwarmde oven, 180°C.

10

Strooi er wat sesamzaadjes en enkele blaadjes dragon over.

Ingrediënten

 4 plakken Kip aan 't Spit
 4 mini paksoi
 32 datterino tomaatjes
 2 el olijfolie
 1 tl sesamolie
 1 tl suiker
 2 el sojasaus
 sap van 1/2 limoen
 sesamzaadjes
 dragon

Bereiding

1

Snij de kip aan ’t spit in fijne balkjes.

2

Wrijf de ham lichtjes in mat olie en leg ze even op een hete grill.

3

Snij de paksoi in kwarten.

4

Bak deze beetgaar in wat olie.

5

Snij de datterino tomaatjes in schijfjes.

6

Verdeel ze over 4 vuurvaste schoteltjes.

7

Leg er de paksoi bovenop.

8

Meng de overige ingrediënten en besprenkel de paksoi/tomaat.

9

Plaats 10’ in een voorverwarmde oven, 180°C.

10

Strooi er wat sesamzaadjes en enkele blaadjes dragon over.

Paksoi en tomaat in de oven met gegrilde Kip aan ’t Spit