
Mozzarella met meloen en kalkoensalami Pepino

100 g Pepino
1 meloen (Galia)
150 g minimozzarella
2 Thaise basilicum, fijngesnipperd
1 suikersiroop
sap van een halve limoen
peper
1
Haal bolletjes uit de meloen met een bolletjeslepel.
2
Meng het sap van de limoen met de suikersiroop en de basilicum. Laat even marineren.
3
Dep de mozzarella droog en kruid met peper en zout.
4
Steek meloen, mozzarella en Pepino op een prikker.
Ingrediënten
100 g Pepino
1 meloen (Galia)
150 g minimozzarella
2 Thaise basilicum, fijngesnipperd
1 suikersiroop
sap van een halve limoen
peper
Bereiding
1
Haal bolletjes uit de meloen met een bolletjeslepel.
2
Meng het sap van de limoen met de suikersiroop en de basilicum. Laat even marineren.
3
Dep de mozzarella droog en kruid met peper en zout.
4
Steek meloen, mozzarella en Pepino op een prikker.