Imperial - Lentesla kip met asperges

Lentesla – kip met asperges

Imperial - Lentesla kip met asperges
Opbrengsten1 portie
 20 fijne plakjes kip met aspergess
 1 krop groene lollo sla
 groene mini asperges
 ½ bussel radijzen
 2 hardgekookte eieren
 ½ stokbrood
 6 el olijfolie
 sap van halve limoen
 1 el sushiazijn
 1 el groene pesto
 peper en zout
1

Mini asperges hoef je niet te schillen.

2

Bak ze kort in wat vetstof.

3

Meng olijfolie, limoensap, azijn en pesto voor de vinaigrette, breng op smaak met peper en zout.

4

Was de sla, dep droog.

5

Snijd de radijzen in fijne plakjes.

6

Maak rolletjes van de plakjes kip met asperges.

7

Verdeel de sla, de asperges en rolletjes kip over de 4 borden.

8

Garneer met de radijsjes en voeg wat vinaigrette toe.

Ingrediënten

 20 fijne plakjes kip met aspergess
 1 krop groene lollo sla
 groene mini asperges
 ½ bussel radijzen
 2 hardgekookte eieren
 ½ stokbrood
 6 el olijfolie
 sap van halve limoen
 1 el sushiazijn
 1 el groene pesto
 peper en zout

Bereiding

1

Mini asperges hoef je niet te schillen.

2

Bak ze kort in wat vetstof.

3

Meng olijfolie, limoensap, azijn en pesto voor de vinaigrette, breng op smaak met peper en zout.

4

Was de sla, dep droog.

5

Snijd de radijzen in fijne plakjes.

6

Maak rolletjes van de plakjes kip met asperges.

7

Verdeel de sla, de asperges en rolletjes kip over de 4 borden.

8

Garneer met de radijsjes en voeg wat vinaigrette toe.

Lentesla – kip met asperges