Lasagne van omelet met tuinkruiden en Marcassou Genova

Opbrengsten1 portie
 16 plakjes Marcassou Genova
 6 eitjes
 handvol tuinkruiden: munt, dragon, peterselie,...
 roze peper en zout
 salade
1

Klop de eitjes los.

2

Meng er de fijngesneden tuinkruiden en de roze peper onder.

3

Breng op smaak met zout.

4

Bak de omelet op een zacht vuurtje.

5

Stort het ei op een plank, laat even afkoelen.

6

Duw er rondjes uit (iets kleiner dan de doorsnede van de salami).

7

Maak een torentje met 4 plakjes salami en 3 schijfjes omelet.

8

Tip: prik het torentje vast voor de lunchbox

Ingrediënten

 16 plakjes Marcassou Genova
 6 eitjes
 handvol tuinkruiden: munt, dragon, peterselie,...
 roze peper en zout
 salade

Bereiding

1

Klop de eitjes los.

2

Meng er de fijngesneden tuinkruiden en de roze peper onder.

3

Breng op smaak met zout.

4

Bak de omelet op een zacht vuurtje.

5

Stort het ei op een plank, laat even afkoelen.

6

Duw er rondjes uit (iets kleiner dan de doorsnede van de salami).

7

Maak een torentje met 4 plakjes salami en 3 schijfjes omelet.

8

Tip: prik het torentje vast voor de lunchbox

Lasagne van omelet met tuinkruiden en Marcassou Genova