
Lasagne van omelet met tuinkruiden en Marcassou Genova

16 plakjes Marcassou Genova
6 eitjes
handvol tuinkruiden: munt, dragon, peterselie,...
roze peper en zout
salade
1
Klop de eitjes los.
2
Meng er de fijngesneden tuinkruiden en de roze peper onder.
3
Breng op smaak met zout.
4
Bak de omelet op een zacht vuurtje.
5
Stort het ei op een plank, laat even afkoelen.
6
Duw er rondjes uit (iets kleiner dan de doorsnede van de salami).
7
Maak een torentje met 4 plakjes salami en 3 schijfjes omelet.
8
Tip: prik het torentje vast voor de lunchbox
Ingrediënten
16 plakjes Marcassou Genova
6 eitjes
handvol tuinkruiden: munt, dragon, peterselie,...
roze peper en zout
salade
Bereiding
1
Klop de eitjes los.
2
Meng er de fijngesneden tuinkruiden en de roze peper onder.
3
Breng op smaak met zout.
4
Bak de omelet op een zacht vuurtje.
5
Stort het ei op een plank, laat even afkoelen.
6
Duw er rondjes uit (iets kleiner dan de doorsnede van de salami).
7
Maak een torentje met 4 plakjes salami en 3 schijfjes omelet.
8
Tip: prik het torentje vast voor de lunchbox