
Kruidige bloemkool met Salami Royal

Kook de kippenbouillon samen met de tijm, rozemarijn, salie, curcuma en peper.
Gaar de bloemkoolroosjes in de kruidige bouillon.
Giet in een vergiet en laat goed uitlekken.
Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.
Spoel de kappertjes en hak fijn.
Klop mosterd, appelazijn, fijngehakte dille en kappertjes.
Voeg straalgewijs de koolzaadolie toe. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de bloemkool over de kommetjes.
Voeg de plakjes Salami Royal en rucola toe en strooi er de sesamzaadjes over
Serveer de dressing apart.
Ingrediënten
Bereiding
Kook de kippenbouillon samen met de tijm, rozemarijn, salie, curcuma en peper.
Gaar de bloemkoolroosjes in de kruidige bouillon.
Giet in een vergiet en laat goed uitlekken.
Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.
Spoel de kappertjes en hak fijn.
Klop mosterd, appelazijn, fijngehakte dille en kappertjes.
Voeg straalgewijs de koolzaadolie toe. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de bloemkool over de kommetjes.
Voeg de plakjes Salami Royal en rucola toe en strooi er de sesamzaadjes over
Serveer de dressing apart.