
Komkommersalade met Kip aan ’t Spit Groenten

4 dikke plakken Kip aan ’t Spit Groenten
1 komkommer
100 g pareltomaatjes
zwarte sesamzaadjes
2 olie
2 sushiazijn
1 limoensap
peper
sumak
1
Snij de komkommer in fijne slierten.
2
Maak een vinaigrette: meng de olie, sushiazijn en het limoenssap.
3
Breng op smaak met peper en sumak.
4
Snij de Kip aan’t Spit Groenten in blokjes.
5
Verdeel de komkommer en de pareltomaatjes over de glaasjes.
6
Besprenkel met de vinaigrette.
7
Strooi er enkele gerookte sesamzaadjes over.
8
Doe er de blokjes Kip aan ’t Spit Groenten bij.
Ingrediënten
4 dikke plakken Kip aan ’t Spit Groenten
1 komkommer
100 g pareltomaatjes
zwarte sesamzaadjes
2 olie
2 sushiazijn
1 limoensap
peper
sumak
Bereiding
1
Snij de komkommer in fijne slierten.
2
Maak een vinaigrette: meng de olie, sushiazijn en het limoenssap.
3
Breng op smaak met peper en sumak.
4
Snij de Kip aan’t Spit Groenten in blokjes.
5
Verdeel de komkommer en de pareltomaatjes over de glaasjes.
6
Besprenkel met de vinaigrette.
7
Strooi er enkele gerookte sesamzaadjes over.
8
Doe er de blokjes Kip aan ’t Spit Groenten bij.