Komkommersalade met Kip aan ’t Spit Groenten

Opbrengsten1 portie
 4 dikke plakken Kip aan ’t Spit Groenten
 1 komkommer
 100 g pareltomaatjes
 zwarte sesamzaadjes
 2 olie
 2 sushiazijn
 1 limoensap
 peper
 sumak
1

Snij de komkommer in fijne slierten.

2

Maak een vinaigrette: meng de olie, sushiazijn en het limoenssap.

3

Breng op smaak met peper en sumak.

4

Snij de Kip aan’t Spit Groenten in blokjes.

5

Verdeel de komkommer en de pareltomaatjes over de glaasjes.

6

Besprenkel met de vinaigrette.

7

Strooi er enkele gerookte sesamzaadjes over.

8

Doe er de blokjes Kip aan ’t Spit Groenten bij.

Ingrediënten

 4 dikke plakken Kip aan ’t Spit Groenten
 1 komkommer
 100 g pareltomaatjes
 zwarte sesamzaadjes
 2 olie
 2 sushiazijn
 1 limoensap
 peper
 sumak

Bereiding

1

Snij de komkommer in fijne slierten.

2

Maak een vinaigrette: meng de olie, sushiazijn en het limoenssap.

3

Breng op smaak met peper en sumak.

4

Snij de Kip aan’t Spit Groenten in blokjes.

5

Verdeel de komkommer en de pareltomaatjes over de glaasjes.

6

Besprenkel met de vinaigrette.

7

Strooi er enkele gerookte sesamzaadjes over.

8

Doe er de blokjes Kip aan ’t Spit Groenten bij.

Komkommersalade met Kip aan ’t Spit Groenten