
Kalkoenborst Maison met gegrilde groenten en mosterdsaus

1 volledige Kalkoenborst Maison
400 g mosterdsaus Verstegen
1,50 kg regenboogwortelen
5 el boter
2 el honing
peper & zout
1
Vacumeer de wortelen samen met boter, honing, peper en zout in een vacuümzak.
2
Zet je sous-vide apparaat aan op 85°C en gaar de wortelen gedurende 1 uur.
3
Haal de wortelen uit de zak en gril ze kort.
4
Breng op smaak met peper en zout.
5
Snijd de Kalkoenborst Maison in dikke plakken.
6
Serveer met kroketjes en mosterdsaus.
Ingrediënten
1 volledige Kalkoenborst Maison
400 g mosterdsaus Verstegen
1,50 kg regenboogwortelen
5 el boter
2 el honing
peper & zout
Bereiding
1
Vacumeer de wortelen samen met boter, honing, peper en zout in een vacuümzak.
2
Zet je sous-vide apparaat aan op 85°C en gaar de wortelen gedurende 1 uur.
3
Haal de wortelen uit de zak en gril ze kort.
4
Breng op smaak met peper en zout.
5
Snijd de Kalkoenborst Maison in dikke plakken.
6
Serveer met kroketjes en mosterdsaus.