Kalkoenborst Maison met gegrilde groenten en mosterdsaus

Opbrengsten1 portie
 1 volledige Kalkoenborst Maison
 400 g mosterdsaus Verstegen
 1,50 kg regenboogwortelen
 5 el boter
 2 el honing
 peper & zout
1

Vacumeer de wortelen samen met boter, honing, peper en zout in een vacuümzak.

2

Zet je sous-vide apparaat aan op 85°C en gaar de wortelen gedurende 1 uur.

3

Haal de wortelen uit de zak en gril ze kort.

4

Breng op smaak met peper en zout.

5

Snijd de Kalkoenborst Maison in dikke plakken.

6

Serveer met kroketjes en mosterdsaus.

Ingrediënten

 1 volledige Kalkoenborst Maison
 400 g mosterdsaus Verstegen
 1,50 kg regenboogwortelen
 5 el boter
 2 el honing
 peper & zout

Bereiding

1

Vacumeer de wortelen samen met boter, honing, peper en zout in een vacuümzak.

2

Zet je sous-vide apparaat aan op 85°C en gaar de wortelen gedurende 1 uur.

3

Haal de wortelen uit de zak en gril ze kort.

4

Breng op smaak met peper en zout.

5

Snijd de Kalkoenborst Maison in dikke plakken.

6

Serveer met kroketjes en mosterdsaus.

Kalkoenborst Maison met gegrilde groenten en mosterdsaus