
Jambonneau à la ossobuco

Bak de in ringen gesneden ajuin in wat olie.
Voeg de fijngesneden wortel en selder toe.
Blus met witte wijn en laat wat reduceren.
Voeg de kalfsfond, tomaten, look, laurier en tijm toe.
Laat 15 min pruttelen op zacht vuurtje.
Warm het hammetje op (volg de intructies op de verpakking) en leg het vervolgens in de warme saus.
Kook de pasta en dien samen op met de Jambonneau.
Strooi er peterselie en citroenzeste over.
Ingrediënten
Bereiding
Bak de in ringen gesneden ajuin in wat olie.
Voeg de fijngesneden wortel en selder toe.
Blus met witte wijn en laat wat reduceren.
Voeg de kalfsfond, tomaten, look, laurier en tijm toe.
Laat 15 min pruttelen op zacht vuurtje.
Warm het hammetje op (volg de intructies op de verpakking) en leg het vervolgens in de warme saus.
Kook de pasta en dien samen op met de Jambonneau.
Strooi er peterselie en citroenzeste over.