
Halloweentomaat

Snij de kip in driehoekjes.
Snij het hoedje van de tomaat.
Hol de tomaat uit.
Kook de pasta volgens het recept op de verpakking.
Grill de paprika, pel en snij in fijne stukjes.
Maak de pompoenpuree; snij in stukjes en kook in een groentebouillon, mix. Breng op smaak met peper en zout.
Vul de tomaat met de pasta en paprika. Breng op smaak
met paprikapoeder.
Plaats het deksel op de tomaat en borstel er wat olie bovenop
Plaats in een voorverwarmde oven, 180°C, gedurende 15 à 20 min.
Garneer met de pompoenpuree, de kip, enkele blaadjes dragon en vruchtvlees van sinaas.
Ingrediënten
Bereiding
Snij de kip in driehoekjes.
Snij het hoedje van de tomaat.
Hol de tomaat uit.
Kook de pasta volgens het recept op de verpakking.
Grill de paprika, pel en snij in fijne stukjes.
Maak de pompoenpuree; snij in stukjes en kook in een groentebouillon, mix. Breng op smaak met peper en zout.
Vul de tomaat met de pasta en paprika. Breng op smaak
met paprikapoeder.
Plaats het deksel op de tomaat en borstel er wat olie bovenop
Plaats in een voorverwarmde oven, 180°C, gedurende 15 à 20 min.
Garneer met de pompoenpuree, de kip, enkele blaadjes dragon en vruchtvlees van sinaas.