Grissini met Jonge Coubourg

Picknick

Opbrengsten1 portie
 12 fijne plakjes Jonge Cobourg Gerookt
 1 pakje grissini
 200 g Groentespread Ratatouille
 2 hardgekookte eieren
 sap van halve limoen
1

Meng de groentespread met het limoensap.

2

Plet de hardgekookte eieren en voeg toe aan de spread.

3

Wentel de Jonge Cobourg rond de grissini. Dien samen op met de spread.

Ingrediënten

 12 fijne plakjes Jonge Cobourg Gerookt
 1 pakje grissini
 200 g Groentespread Ratatouille
 2 hardgekookte eieren
 sap van halve limoen

Bereiding

1

Meng de groentespread met het limoensap.

2

Plet de hardgekookte eieren en voeg toe aan de spread.

3

Wentel de Jonge Cobourg rond de grissini. Dien samen op met de spread.

Grissini met Jonge Coubourg