
Gegrilde asperges met Kippenroulade met verse Tuinkruiden

20 plakjes Kippenroulade Tuinkruiden
20 witte asperges
1 krop krulsla
3 sinaasappels
3 el olijfolie
fijngesnipperde bieslook
fijngesnipperde peterselie
1
Kook de asperges, net onder kookpunt, gedurende 8 minuten.
2
Laat afkoelen en wikkel elke asperge in een plakje Kippenroulade Tuinkruiden.
3
Besprenkel met olijfolie en gril de asperges op de BBQ.
4
Snijd 2 sinaasappels à vif.
5
Meng het sap van de derde appelsien met de olijfolie, peterselie en bieslook. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de sinaasappelpartjes toe aan de salade.
Ingrediënten
20 plakjes Kippenroulade Tuinkruiden
20 witte asperges
1 krop krulsla
3 sinaasappels
3 el olijfolie
fijngesnipperde bieslook
fijngesnipperde peterselie
Bereiding
1
Kook de asperges, net onder kookpunt, gedurende 8 minuten.
2
Laat afkoelen en wikkel elke asperge in een plakje Kippenroulade Tuinkruiden.
3
Besprenkel met olijfolie en gril de asperges op de BBQ.
4
Snijd 2 sinaasappels à vif.
5
Meng het sap van de derde appelsien met de olijfolie, peterselie en bieslook. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de sinaasappelpartjes toe aan de salade.