
Erwtensoepje met Marcassou Filet d’Ardenne en croutons

2 dikke plakjes Filet d’Ardenne
1 grote ui
1 wit van prei
400 g erwten
1 tl gevogeltefond
broodkruim
olijfolie
kervel
1
Ui en prei fijn snijden, stoven in boter, niet laten kleuren.
2
Bevochtig met de fond.
3
Laat zachtjes gaarkoken.
4
Voeg de laatste 2 minuten de erwten toe.
5
Mix de soep en zeef om de soep wat luchtig te maken.
6
Broodkruim in kleine blokjes snijden.
7
Verwarm de olie en bak de blokjes goudbruin.
Ingrediënten
2 dikke plakjes Filet d’Ardenne
1 grote ui
1 wit van prei
400 g erwten
1 tl gevogeltefond
broodkruim
olijfolie
kervel
Bereiding
1
Ui en prei fijn snijden, stoven in boter, niet laten kleuren.
2
Bevochtig met de fond.
3
Laat zachtjes gaarkoken.
4
Voeg de laatste 2 minuten de erwten toe.
5
Mix de soep en zeef om de soep wat luchtig te maken.
6
Broodkruim in kleine blokjes snijden.
7
Verwarm de olie en bak de blokjes goudbruin.