Erwtensoepje met Marcassou Filet d’Ardenne en croutons

Opbrengsten1 portie
 2 dikke plakjes Filet d’Ardenne
 1 grote ui
 1 wit van prei
 400 g erwten
 1 tl gevogeltefond
 broodkruim
 olijfolie
 kervel
1

Ui en prei fijn snijden, stoven in boter, niet laten kleuren.

2

Bevochtig met de fond.

3

Laat zachtjes gaarkoken.

4

Voeg de laatste 2 minuten de erwten toe.

5

Mix de soep en zeef om de soep wat luchtig te maken.

6

Broodkruim in kleine blokjes snijden.

7

Verwarm de olie en bak de blokjes goudbruin.

Ingrediënten

 2 dikke plakjes Filet d’Ardenne
 1 grote ui
 1 wit van prei
 400 g erwten
 1 tl gevogeltefond
 broodkruim
 olijfolie
 kervel

Bereiding

1

Ui en prei fijn snijden, stoven in boter, niet laten kleuren.

2

Bevochtig met de fond.

3

Laat zachtjes gaarkoken.

4

Voeg de laatste 2 minuten de erwten toe.

5

Mix de soep en zeef om de soep wat luchtig te maken.

6

Broodkruim in kleine blokjes snijden.

7

Verwarm de olie en bak de blokjes goudbruin.

Erwtensoepje met Marcassou Filet d’Ardenne en croutons