Clubsandwich met Omelet natuur

Categorie
Opbrengsten1 portie
 16 plakken Omelet natuur
 12 sneetjes casinobrood (vierkant)
 1 avocado
 1/2 komkommer
 8 plakken boerenkaas (pikant)
 20 g sushiazijn
 135 g mayonaise
 20 g truffeltapenade
 35 g crème fraîche
 1/4 krop ijsbergsla
1

Verdeel 12 sneetjes casinobrood over de werkbank.

2

Smeer de bovenkant in met mayonaise (35 g) en rooster de sneetjes in een toaster, of een oven (3 tot 4 min. op 160°C).

3

Meng 100 g mayonaise met de truffeltapenade en crème fraîche. Besmeer één kant van de getoaste sneetjes brood met de truffelmayonaise.

4

Snijd de komkommer met een mandoline of dunschiller in linten. Leg de komkommerlinten in een mengkom, voeg sushiazijn toe en laat 10 min. rusten.

5

Leg 4 plakken Omelet natuur op een eerste sneetje toast, vervolgens avocado in schijfjes en wat ijsbergsla.

6

Leg 4 plakken Omelet natuur op een tweede sneetje toast, vervolgens wat komkommerlinten en boerenkaas.

7

Stapel de sandwich en dek af met een derde sneetje toast.

Ingrediënten

 16 plakken Omelet natuur
 12 sneetjes casinobrood (vierkant)
 1 avocado
 1/2 komkommer
 8 plakken boerenkaas (pikant)
 20 g sushiazijn
 135 g mayonaise
 20 g truffeltapenade
 35 g crème fraîche
 1/4 krop ijsbergsla

Bereiding

1

Verdeel 12 sneetjes casinobrood over de werkbank.

2

Smeer de bovenkant in met mayonaise (35 g) en rooster de sneetjes in een toaster, of een oven (3 tot 4 min. op 160°C).

3

Meng 100 g mayonaise met de truffeltapenade en crème fraîche. Besmeer één kant van de getoaste sneetjes brood met de truffelmayonaise.

4

Snijd de komkommer met een mandoline of dunschiller in linten. Leg de komkommerlinten in een mengkom, voeg sushiazijn toe en laat 10 min. rusten.

5

Leg 4 plakken Omelet natuur op een eerste sneetje toast, vervolgens avocado in schijfjes en wat ijsbergsla.

6

Leg 4 plakken Omelet natuur op een tweede sneetje toast, vervolgens wat komkommerlinten en boerenkaas.

7

Stapel de sandwich en dek af met een derde sneetje toast.

Clubsandwich met Omelet natuur