
Carpaccio van 100% Kippensalami met peper en ceasardressing

Snijd de little-gem salades doormidden. Bestrijk de snijhelften met wat olie en grill de snijkant goudbruin. Kruid met peper en zout.
Dressing: doe look en ansjovis in een vijzel en plet fijn. Voeg de mayonaise, yoghurt, mosterd, limoensap, water, worcestersaus en geraspte Parmezaanse kaas toe en meng tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Dresseer de kippensalami op de borden, leg bovenop de gebakken sla.
Garneer met tuinkers, walnoten, Parmezaanschilfers, croutons en lepel er de dressing bovenop.
Ingrediënten
Bereiding
Snijd de little-gem salades doormidden. Bestrijk de snijhelften met wat olie en grill de snijkant goudbruin. Kruid met peper en zout.
Dressing: doe look en ansjovis in een vijzel en plet fijn. Voeg de mayonaise, yoghurt, mosterd, limoensap, water, worcestersaus en geraspte Parmezaanse kaas toe en meng tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Dresseer de kippensalami op de borden, leg bovenop de gebakken sla.
Garneer met tuinkers, walnoten, Parmezaanschilfers, croutons en lepel er de dressing bovenop.