
Bruschetta met Spaanse Omelet

Doe de olijfolie in een steelpan. Voeg een gekneusd teentje knoflook en de rozemarijn toe. Warm lichtjes op.
Snijd het brood diagonaal in 1,5 cm dikke plakken. Leg de plakken op een ovenrooster en besmeer ze met de olijfolie – gebruik een kwastje.
Bak de bruschetta’s gedurende 3 tot 5 min. in een voorverwarmde heteluchtoven
op 170°C.
Smeer de saffraanmayonaise op de bruschetta’s, leg hierop een plakje Spaanse Omelet en garneer met geroosterde pijnboompitten en gesneden bieslook.
Ingrediënten
Bereiding
Doe de olijfolie in een steelpan. Voeg een gekneusd teentje knoflook en de rozemarijn toe. Warm lichtjes op.
Snijd het brood diagonaal in 1,5 cm dikke plakken. Leg de plakken op een ovenrooster en besmeer ze met de olijfolie – gebruik een kwastje.
Bak de bruschetta’s gedurende 3 tot 5 min. in een voorverwarmde heteluchtoven
op 170°C.
Smeer de saffraanmayonaise op de bruschetta’s, leg hierop een plakje Spaanse Omelet en garneer met geroosterde pijnboompitten en gesneden bieslook.