Broodje met Jambonneau en tartaarsaus

Opbrengsten1 portie
 2 grote hammetjes (Jambonneaus)
 eikenbladsla
 1 groot houthakkersbrood
Tartaarsaus
 150 gr zelfgemaakte mayonaise
 2 hardgekookte eieren
 2 el gehakte peterselie
 2 el gehakte dragon
 8 kleine zure augurken (op azijn)
 12 kleine zure ajuintjes (op azijn)
 1 el kappertjes
 peper en zout
Voor de tartaarsaus
1

Hak de augurken, de ajuin en de kappertjes in kleine stukjes.

2

Pel en plet de eieren.

3

Roer alle ingrediënten door de mayonaise.

4

Breng op smaak met peper en zout.

Bereiding
5

Pluk het vlees van de Jambonneau.

6

Snijd het brood in 4 stukken.

7

Beleg de onderste snede met de tartaarsaus, de sla en het vlees.

8

Lepel nog wat extra tartaarsaus bovenop.

Tip: het vlees kan ook lauw opgediend worden. Volg hiervoor de instructies op de verpakking.

Ingrediënten

 2 grote hammetjes (Jambonneaus)
 eikenbladsla
 1 groot houthakkersbrood
Tartaarsaus
 150 gr zelfgemaakte mayonaise
 2 hardgekookte eieren
 2 el gehakte peterselie
 2 el gehakte dragon
 8 kleine zure augurken (op azijn)
 12 kleine zure ajuintjes (op azijn)
 1 el kappertjes
 peper en zout

Bereiding

Voor de tartaarsaus
1

Hak de augurken, de ajuin en de kappertjes in kleine stukjes.

2

Pel en plet de eieren.

3

Roer alle ingrediënten door de mayonaise.

4

Breng op smaak met peper en zout.

Bereiding
5

Pluk het vlees van de Jambonneau.

6

Snijd het brood in 4 stukken.

7

Beleg de onderste snede met de tartaarsaus, de sla en het vlees.

8

Lepel nog wat extra tartaarsaus bovenop.

Tip: het vlees kan ook lauw opgediend worden. Volg hiervoor de instructies op de verpakking.

Broodje met Jambonneau en tartaarsaus