
Broodje beleg met enkele suggesties

8 plakjes 100% Kippensalami
4 pistolets of meer naar keuze
Romeinse sla
rucola
plakjes courgette gegrild
Facultatief:
2 stengels groene selder
2 el gedroogde veenbessen
2 el volle yoghurt
1 tl sushiazijn
2 hardgekookte eieren
handvol peterselie gehakt
1 el mayonaise
tapenade olijven
spread ratatouille
1
Beleg de broodjes met de sla/rucola/courgette.
2
Bovenop enkele plakjes 100% kippensalami.
3
Je kan het broodje ook besmeren met olijventapenade.
Facultatief:
4
Maak een sidedish met het geplet eitje, peterselie en de mayonaise.
5
Breng op smaak met peper.
Maak nog een tweede side dish:
6
Blancheer de fijngesneden selder beetgaar.
7
Meng met de gedroogde veenbessen, de yoghurt, sushiazijn.
8
Breng op smaak met peper.
Ingrediënten
8 plakjes 100% Kippensalami
4 pistolets of meer naar keuze
Romeinse sla
rucola
plakjes courgette gegrild
Facultatief:
2 stengels groene selder
2 el gedroogde veenbessen
2 el volle yoghurt
1 tl sushiazijn
2 hardgekookte eieren
handvol peterselie gehakt
1 el mayonaise
tapenade olijven
spread ratatouille
Bereiding
1
Beleg de broodjes met de sla/rucola/courgette.
2
Bovenop enkele plakjes 100% kippensalami.
3
Je kan het broodje ook besmeren met olijventapenade.
Facultatief:
4
Maak een sidedish met het geplet eitje, peterselie en de mayonaise.
5
Breng op smaak met peper.
Maak nog een tweede side dish:
6
Blancheer de fijngesneden selder beetgaar.
7
Meng met de gedroogde veenbessen, de yoghurt, sushiazijn.
8
Breng op smaak met peper.