Blé met plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden

Opbrengsten1 portie
 16 plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden
 250 gr blé
 kippenbouillon
 200 gr erwtjes
 handvol munt
 handvol bieslook
 1,50 dl olijfolie
 1 el tandoori
 1 kl kurkuma
 1 kl komijn
 2 el vloeibare honing
1

De blé koken in de kippenbouillon en laten uitlekken.

2

Meng de olie met de tandoori, kurkuma, komijn en honing (hoeveelheid naar smaak) en maak zo je vinaigrette.

3

Blancheer de erwtjes.

4

Meng de koude blé met de vinaigrette, de erwtjes en de fijngesnipperde kruiden (munt en bieslook).

5

Doe in grote schaal en dresseer er de plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden over.

6

Lepel er nog wat extra vinaigrette bovenop.

Ingrediënten

 16 plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden
 250 gr blé
 kippenbouillon
 200 gr erwtjes
 handvol munt
 handvol bieslook
 1,50 dl olijfolie
 1 el tandoori
 1 kl kurkuma
 1 kl komijn
 2 el vloeibare honing

Bereiding

1

De blé koken in de kippenbouillon en laten uitlekken.

2

Meng de olie met de tandoori, kurkuma, komijn en honing (hoeveelheid naar smaak) en maak zo je vinaigrette.

3

Blancheer de erwtjes.

4

Meng de koude blé met de vinaigrette, de erwtjes en de fijngesnipperde kruiden (munt en bieslook).

5

Doe in grote schaal en dresseer er de plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden over.

6

Lepel er nog wat extra vinaigrette bovenop.

Blé met plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden