
Blé met plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden

De blé koken in de kippenbouillon en laten uitlekken.
Meng de olie met de tandoori, kurkuma, komijn en honing (hoeveelheid naar smaak) en maak zo je vinaigrette.
Blancheer de erwtjes.
Meng de koude blé met de vinaigrette, de erwtjes en de fijngesnipperde kruiden (munt en bieslook).
Doe in grote schaal en dresseer er de plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden over.
Lepel er nog wat extra vinaigrette bovenop.
Ingrediënten
Bereiding
De blé koken in de kippenbouillon en laten uitlekken.
Meng de olie met de tandoori, kurkuma, komijn en honing (hoeveelheid naar smaak) en maak zo je vinaigrette.
Blancheer de erwtjes.
Meng de koude blé met de vinaigrette, de erwtjes en de fijngesnipperde kruiden (munt en bieslook).
Doe in grote schaal en dresseer er de plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden over.
Lepel er nog wat extra vinaigrette bovenop.