Bagel met Kip aan ’t Spit

[elementor-template id="12173"]

Ingrediënten

 10 sneden van 0,5 cm Kip aan 't Spit
 10 bagels
 10 plakken gegrilde aubergine
 40 zongedroogde tomaten
 100 g rucola
 1 dl olijfolie
 peper van de molen
 snuifje zout

Bereiding

1

Gril de sneden Kip aan ’t Spit aan beide zijden.

2

Verwarm de plakken gegrilde aubergine.

3

Maak de rucola schoon en kruid ze af met peper, zout en lekkere olijfolie.

4

Snijd de bagels in 2 en beleg ze met een plak gegrilde aubergine, de Kip aan ’t Spit, de rucola en werk af met de zongedroogde tomaten.

5

Snijd de bagels in 2 en beleg ze met een plak gegrilde aubergine, de Kip aan ’t Spit, de rucola en werk af met de zongedroogde tomaten.

Bagel met Kip aan ’t Spit