
Aspergesalade met Kip aan ’t Spit Asperges

Leg de geschilde asperges in kookpot met gezouten koud water.
Plaats op het vuur en breng het water tot kookpunt, laat heel even zachtjes koken en zet de kookpot vervolgens van het vuur.
Laat de asperges 10 minuten rusten in het warme water.
Plet de eieren, snijd de kip à ’t spit en de asperges in stukjes.
Meng de yoghurt met de mayonaise, de mosterd, peterselie en bieslook.
Breng op smaak met peper en zout en citroensap.
Meng de vinaigrette met de asperges.
Verdeel over de borden samen met de eieren, kip à ’t spit met asperges, de asperges, fijngesneden radijs en de extra peterselie.
Ingrediënten
Bereiding
Leg de geschilde asperges in kookpot met gezouten koud water.
Plaats op het vuur en breng het water tot kookpunt, laat heel even zachtjes koken en zet de kookpot vervolgens van het vuur.
Laat de asperges 10 minuten rusten in het warme water.
Plet de eieren, snijd de kip à ’t spit en de asperges in stukjes.
Meng de yoghurt met de mayonaise, de mosterd, peterselie en bieslook.
Breng op smaak met peper en zout en citroensap.
Meng de vinaigrette met de asperges.
Verdeel over de borden samen met de eieren, kip à ’t spit met asperges, de asperges, fijngesneden radijs en de extra peterselie.