
Aardappelsalade met Kipfilet Australian Smokey BBQ

16 dikke plakken Kipfilet Australian Smokey BBQ
2 kg voorgekookte krielaardappelen
8 hardgekookte eieren
150 gr mayonaise
150 gr volle yoghurt
20 gr mosterd
80 gr tapenade van tomaat
peper
bieslook
1
Meng de aardappelen met de mayonaise, yoghurt,
mosterd en tapenade.
2
Breng op smaak met peper.
3
Snijd de kip Texas in blokjes, verdeel over
de aardappelsalade.
4
Strooi er bieslook over.
Ingrediënten
16 dikke plakken Kipfilet Australian Smokey BBQ
2 kg voorgekookte krielaardappelen
8 hardgekookte eieren
150 gr mayonaise
150 gr volle yoghurt
20 gr mosterd
80 gr tapenade van tomaat
peper
bieslook
Bereiding
1
Meng de aardappelen met de mayonaise, yoghurt,
mosterd en tapenade.
2
Breng op smaak met peper.
3
Snijd de kip Texas in blokjes, verdeel over
de aardappelsalade.
4
Strooi er bieslook over.