Recepten

Vegetarische pita met Vegalia Spinazieburger

Ingrediënten

 10 Vegalia Spinazieburgers
 10 kleine pitabroodjes
 500 g verse jonge spinazie
 50 g amandelschilfers
 100 g zongedroogde tomaten
 25 g boter
 1 dl olijfolie
 peper van de molen
 snuifje zout

Bereidingswijze

1

Bak de Vegalia Spinazieburgers in een pan met olijfolie en snijd ze in repen.

2

Spoel de spinazie schoon en laat ze uitlekken. Kleur ondertussen de amandelschilfers in een antikleefpan zonder vetstof.

3

Smelt de boter in een kom en stoof de spinazie gaar. Kruid af met peper en zout. Meng hier nu de gekleurde amandelschilfers onder.

4

Verwarm de pitabroodjes in een broodrooster of in de oven. Snijd ze open en vul ze met spinazie, stukjes Vegalia Spinazieburger en werk af met zongedroogde tomaten.

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print