Recepten
Stoofpotje met Marcassou Jambon Cuit Authentique
Categorieën: Vlees
Basisproducten: Ham
Gebruiksmomenten: Hoofdgerecht
Ingrediënten
-
4 Mini Jambonneau’s
-
4 dikke stukken Marcassou Jambon Cuit Authentique
-
1 laurierblad
-
tijm
-
10 zwarte peperkorrels
-
2 teentjes look geplet
-
4 dikke wortelen
-
2 stengels bleekselder
-
2 kleine witte rapen
-
2 kleine boterrapen
-
1/4 savooikool
-
4 sjalotten
-
1 l rundsbouillon
-
1 l groentebouillon
Bereidingswijze
-
Snij de savooi in slierten, kook deze gaar in gezouten water.
-
Giet af en spoel met koud water.
-
Snij alle overige groenten in mooie stukken.
-
Breng de groente- en rundsbouillon aan de kook.
-
Voeg laurier, peperbolletjes, look en tijm toe.
-
Gaar de groenten in de bouillon.
-
Voeg de savooikool, mini jambonneau en Marcassou Jambon Cuit Authentique dubbel gerookt toe en laat op temperatuur komen.
Toon alle recepten