Recepten

Sobanoedels met rucola en Marcassou Jambon Cuit Authentique

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 8 fijne plakken Marcassou Jambon Cuit Authentique

  • 400 g sobanoedels

  • 150 g pesto rucola

  • 100 g verse rucola

  • 50 g Parmezaanse kaas in schilfers

  • rozenblaadjes (facultatief)

Bereidingswijze

  1. Kook de sobanoedels volgens de instructies op de verpakking.

  2. Spoel met koud water en laat uitlekken.

  3. Meng met de pesto.

  4. Kruid met peper en zout.

  5. Verdeel de sobanoedels over de 4 kommen, bestrooi met de kaas en rucola.

  6. Leg er de fijne plakjes Marcassou Jambon Cuit Authentique bovenop.

  7. Garneer met enkele rozenblaadjes (facultatief).

Toon alle recepten