Recepten

Sesambagel met Omelet natuur

Ingrediënten

 16 plakken Omelet natuur
 4 sesambagels
 120 g geitenroomkaas
 160 g gekookte rode bieten
 geraspte citroenschil
 2 g chilipepervlokken
 20 g balsamicoazijn
 60 g rucola
 60 g gerookte amandelen

Bereidingswijze

1

Leg de sesambagels op een ovenrooster en bak ze af op 165°C met 25% vocht, gedurende 5 min.

2

Laat ze afkoelen en snijd de bagels horizontaal open. Besmeer de onderste helften met de geitenroomkaas.

3

Rasp gekookte rode bieten met een blokrasp of keukenrobot tot slierten. Doe de slierten in een mengkom. Voeg geraspte citroenschil, chilivlokken en balsamicoazijn toe. Meng alles.

4

Verdeel het mengsel over de geitenroomkaas en leg hierop 4 plakken Omelet natuur. Werk af met de rucola en gerookte amandelen.

aoste_smakelijk