Recepten

Salade zoete aardappel met Kip aan ‘t Spit Vergeten Groenten

Ingrediënten

 8 à 10 dikke plakken Kip aan ’t Spit Vergeten Groenten
 1 klein blikje kidneybonen
 1 bokaal gegrilde rode paprika
 1 kg zoete aardappel (of bataat)
 1 klein blikje maïs
 100 ml olie
 chilipoeder
 komijn
 kurkuma
 zout
 enkele lepels avocadovinaigrette
 peterselie

Bereidingswijze

1

Schil de zoete aardappel en snij in stukjes.

2

Meng de olie met de specerijen, voeg de zoete
aardappel toe en schep goed om.

3

Doe op een met bakplaat bekleede gastronorm en
plaats 15’ in voorverwarmde oven 180°C.

4

Spoel de maïs en de kidneybonen onder stromend
water. Laat uitlekken.

5

Snij de paprika in reepjes.

6

Meng alles samen met de afgekoelde zoete aardappel.

7

Besprenkel met de vinaigrette, garneer met
versnipperde peterselie.

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print