Recepten

Salade van knolselder met Vlaamse Boerenham

Ingrediënten

 16 plakjes fijn gesneden Vlaamse Boerenham
 400 g knolselder
 2 appelen
 1 citroen
 handvol gehakte peterselie
 3 el mayonaise
 1 el mierikswortelroom
 peper en zout

Bereidingswijze

1

Schil de knolselder en snijd in fijne reepjes op de mandoline.

2

Blancheer de knolselder heel kort. Laat goed uitlekken.

3

Snijd de appel met de schil in fijne plakjes.

4

Meng de mayonaise met de mierikswortel.

5

Breng op smaak met peper en zout en enkele druppels citroensap.

6

Meng de knolselder en appel met de mayonaise.

7

Verdeel over de borden en leg er de fijne plakjes boerenham tussen.

8

Garneer met peterselie.

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print