Recepten

Salade van bloemkool en aardbei

Ingrediënten

 20 plakjes Kruidenrol Vegalia of 4 plakken Ham aan 't Spit
 500 g zoete aardbeien
 1 grote bloemkool
 6 el zure room
 6 el mayonaise
 handvol basilicum
 handvol geroosterde en gezouten cashewnoten
 spa van limoen
 peper en zout

Bereidingswijze

1

Snijd de bloemkool in kleine roosjes, gebruik de stronk voor een soep.

2

Blancheer de bloemkool in gezouten water.

3

Versnijd de aardbei in partjes.

4

Meng de mayonaise met de zure 4 room en voeg veel peper toe.

5

Werk de vinaigrette af met sap van limoen volgens smaak.

6

Meng alle ingrediënten, garneer met basilicum.

7

Werk af met de plakjes Kruidenrol Vegalia of de gegrilde plakken Ham aan 't Spit.

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print