Recepten
Salade met Marcassou Pain d’Ardenne en tomaat
Categorieën: Vlees
Basisproducten: Salami
Gebruiksmomenten: Salade
Ingrediënten
-
12 fijne plakjes Marcassou Pain d’Ardenne
-
12 kerstomaatjes met kroontje
-
3 el olijfolie
-
3 el balsamico
-
1 el candij cassonade suiker
-
1 teentje look
-
1 takje rozemarijn
-
peper en zout
-
2 kropjes little gem salade
-
0,5 komkommer in fijne slierten
-
1 pakje beukenzwammen
-
wasa crackers
Bereidingswijze
-
Doe de tomaatjes in een vuurvaste schotel.
-
Besprenkel de tomaatjes met olijfolie, balsamico, suiker, look, rozemarijn en peper en zout.
-
Plaats in een voorverwarmde oven, 180°C, gedurende 10 min.
-
Bak de beukenzwammen heel kort in een beetje olijfolie.
-
Reinig de sla verdeel over de 4 lunchboxen.
-
Leg de komkommer en beukenzwammen en de tomaatjes bovenop.
-
Doe de marinade van de tomaten in een potje en gebruik deze als dressing.
-
Voeg enkele wasa crackers toe aan je lunchbox.
Toon alle recepten