Recepten

Rösti met Kip aan ’t Spit Groenten

Ingrediënten

 4 dikke plakjes Kip aan 't Spit Groenten
 2 rode ajuinen
 4 grote frietaardappelen
 2 wortelen
 250 g broccoli
 2 eieren
 cayennepeper
 zout

Bereidingswijze

1

Snijd de kip aan ‘t spit groenten in fijne reepjes.

2

Snij de rode ajuin in ringen en bak in wat olie.

3

Schil de aardappel, de wortel en rasp met behulp van een mandoline. Spoel de aardappel niet want we hebben het zetmeel nodig voor de binding.

4

Rasp eveneens de roosjes van de broccoli, hou 2 el opzij.

5

Klop de eieren los en voeg het geraspte mengsel toe.

6

Kruid met cayennepeper en zout.

7

Doe wat olie in een pan, plaats serveerringen en doe er een toefje aardappelen in.

8

Druk goed aan. Bak 6’ aan beide kanten.

9

Herhaal tot alle 8 rösti’s gebakken zijn.

10

Garneer elke rösti met de kip met kruiden, de ajuin en strooi er wat geraspte broccoli over.

aoste_smakelijk