Recepten

Quiche met Pepino salami

Ingrediënten

 8 dikke plakken Salami Pepino
 8 kleine vellen bladerdeeg
 3 eieren
 150 ml room
 100 g zachte geitenkaas Chavroux
 6 fijne wortelen
 150 g erwtjes
 8 tl paneermeel

Bereidingswijze

1

Snij de plakjes Pepino salami in kleine stukjes.

2

Blancheer de erwtjes en de wortelen.

3

Klop de eieren los, voeg de room en geitenkaas toe.

4

Kruid met peper en zout.

5

Doorprik de vellen bladerdeeg en leg deze in kleine bakvormen.

6

Strooi wat paneermeel op de bodem.

7

Verdeel de salami en de groentjes over de kuipjes.

8

Giet er het eimengsel bovenop.

9

Plaats in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 25’.

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print