Recepten

Pompoensoep met Marcassou Filet d’Ardenne

Ingrediënten

 10 sneetjes Marcassou Filet d'Ardenne
 3 liter pompoensoep
 5 el pompoenpitten
 2 el olijfolie

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven op 140°C.

2

Bedek een ovenplaat met vetvrij papier en schik er de sneetjes Marcassou Filet d’Ardenne op. Laat ze in de oven drogen tot ze krokant zijn. Dat duurt ongeveer een half uur, afhankelijk van de oven.

3

Verwarm een antikleefpan en rooster er de pompoenpitten in.

4

Verwarm de pompoensoep en serveer
ze in mooie kommetjes. Werk af met een scheutje olijfolie, snippers van gedroogde Marcassou Filet d’Ardenne, een beetje gegrilde pompoenpitten en een draai van de pepermolen.

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print